530 - Budapest III. kerületi Étkezde

< Vissza az ingatlan listához
  • Település: Budapest III. kerület
  • Értékesítés: Eladó
  • Ingatlan állapota: Használt
  • Ingatlan típusa: üzlethelyiség
  • Lakás mérete: 90 m2
  • Ár: 29 800 000 Ft

Csak a mi irodánkban!!!

Budapest III.kerületében Csillaghegyen frekventált helyen jól bejáratott 90nm es Étkezde plusz Öltöző helyiség bérleti joga céggel együtt eladó. A tavaj felújított, jelenlegi cég tulajdonosa 20 éve uyanezen a helyen működteti az üzletét, jól bejáratott étkezde, a virus idelyén már házhozszállítással is jól bevált fix ügyfelekkel rendelkezik, jó befektetés ha nem szeretné ha az idejét azzal menjen el hogy megismejék az Ön tevékenységét.

Három bejárat van az étkzdéhez, 2 gazdasági bejárat, ahová 2 db autóval be lehet álni, ahhonnan nyugodtan be lehet pakolni az alapanyagokat, nem zavarva a főúton a közlekedést, és egy bejárat az utca frontról ahol magába az étkező részbe léphetünk be, ennek a mérete 45nm A konya rész az étkező mögött helyezkedik el, jól felszerelt eszközökkel,mögötte van egy hűtő tároló egység ami együtt 45nm A konyából lehet egy kis folyósón keresztűl átjutni az öltözőbe, ahol tusoló, mellékhelyiség van kiépítve. Az udvaron van két autó beállására alkalmas terület, ahonnan a már említett alapanyagokat kényelmesen be lehet pakolni.

Ha most kezdené az étkezi tevékenységét, vagy bővítené tevékenységét, ez egy remek lehetőség! Ha felkeltette érdeklődését, kérem hivjon, hétvégén is állok rendelkezésére.

Rákosmente ingatlan

Webdesign