INGATLANKÖZVETÍTÉS LEGKEDVEZŐBB ÁRAKON,

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSOK MELLETT!

2%  -  2,5%  -  3%

 

Irodánk fő tevékenységi területe Budapest XVII. kerülete, és közvetlen vonzáskörzete, úgymint X. XIV. XVI. XVIII. kerület, illetve Pécel, Maglód, Ecser, Vecsés, Isaszeg és Gyömrő városa.

Igyekszünk mind az ingatlanokat eladni, mind a vásárolni kívánóknak mindenben a legteljesebb szolgáltatást nyújtani.

Ha Ön eladni kíván:


- Személyesen megy ki munkatársunk, akár hétvégén is állományba venni az ingatlant, igény esetén segítséget nyújt az irányár meghatározásában.
-Ingatlanát 17 különböző hirdető portálon tesszük láthatóvá, mint pl. Ingatlan.com, Ingatlantájiló, Ingatlanbazár, stb.
-Eladó ingatlanát csak leinformált, személyazonosságukat igazoló ügyfelek tekinthetik meg. Ezáltal biztosítva van a kétes szándékú ,,látogatók” ellen.
-Az Energetikai Tanúsítvány elkészítését a 176/2008. (VI. 30). Kormányrendelet írja elő, mely minden esetben az eladó kötelessége. A Tanúsítvány elkészítését igény szerint irodánk vállalja.

-AZ ÉRTÉKESÍTENI KÍVÁNT INGATLAN MINDEN FELMERÜLŐ JOGI, ÖRÖKÖSÖDÉSI, TULAJDONOSI STB, KÉRDÉSÉBEN, INGYENES ÜGYVÉDI, JOGI TANÁCSADÁST BIZTOSÍTUNK.

 

Irodánk tiszteletdíja az Ön igényéhez alkalmazkodik.


-Abban az esetben ha az ingatlan közvetítésével irodánkon kívül mást nem bíz meg, és saját maga sem hirdeti, akkor KIZÁRÓLAGOS szerződést kötünk, minek díja 2%, de minimum 250 000.-Ft.
-Ha Ön kötelezettséget vállal arra, hogy az ingatlan közvetítésével irodánkon kívül mást nem bíz meg, de e mellett Ön is hirdeti, akkor FÉL KIZÁRÓLAGOS szerződést ajánlunk, minek díja 2,5%, de minimum 250 000.-Ft.
-Amennyiben Ön több ingatlanközvetítő irodával áll kapcsolatban, akkor a NEM KIZÁRÓLAGOS szolgáltatásunkat tudjuk felajánlani. Ami azt jelenti, hogy Ön jogosult az ingatlant saját maga is hirdetni, vevőt keresni, továbbá az ingatlanközvetítéssel mást is megbízni. Ebben az esetben díjszabásunk az ingatlan eladási árának 3%-a, de minimum
300 000.-Ft.

Fontos lehet felújítandó ingatlana könnyebb és gyorsabb értékesítésében.

Leendő vevője az ön által kínált felújítandó ingatlant, együttműködő partnercégeink segítségével, kedvező áron, gyorsan beköltözhetővé teheti.

 

Ha Ön vásárolni kíván:


-A megvásárlásra kínált ingatlanokat honlapunkon és további 
17hirdető portálon tekintheti meg. 
-Személyesen kísérjük ki a kiválasztott ingatlant megtekinteni, előzetes időpontegyeztetés alapján, akár hétvégén is.
-Az ingatlanok megtekintése ingyenes.
-Igény szerint, (kedvező díjszabású) ügyvédi ügyintézést biztosítunk.
-Ha hitelt szeretne felvenni, hitelügyintéző partnerünk áll rendelkezésére.

-A MEGVÁSÁROLNI KÍVÁNT INGATLAN MINDEN FELMERÜLŐ JOGI, ÖRÖKÖSÖDÉSI, TULAJDONOSI STB, KÉRDÉSÉBEN, JOGI TANÁCSADÓNK ÁLL RENDELKEZÉSÉRE.

Energetikai tanúsítvány, ingatlanjogi tanácsadás, szerződéskötés

Webdesign